Kultaseppä Alaranta

Valmistuttuani kultasepänalan artesaaniksi päätin tarttua härkää sarvista ja aloittaa oman yrityksen kultasepänalalle.
Syntyi Komeet.

Komeetin alku muodostui yksityiskohtaisista kallosormuksista ja muille kultasepänliikkeille tehdyistä kultasepäntöistä. Matkalla olen kehittänyt ammattitaitoani ja suorittanut kultasepän ammattitutkinnon.

Kaikessa mitä teen, tähtään aina täydellisyyteen ja korun lähtiessä käsistäni tunnen siitä ylpeyttä, jos asiakkaani kokee yllätyksiä valmiin korun nähtyään, ne ovat positiivisia. Koruni tehdään kestämään elämää. Jokainen koru tehdään erikseen ja suoraan asiakkaalle, hienoimpia puolia työssäni on asiakkaan ideoiden saaminen konkreettiseksi koruksi ja hienoin puoli ilman muuta tyytyväisen asiakkaan reaktiot!

Perinteisten jalometallien, platinan, kullan ja hopean lisäksi teen koruja myös palladiumista, titaanista ja zirkoniumista joka muistuttaa metallina titaania muuten, mutta siihen saadaan hehkuttamalla todella hieno musta oksidipinta. Jos koruihini tulee kiviä, haluan että ne valitaan korukohtaisesti kestämään elämää ja ne istutetaan pysymään.

Työpaja ja kultaseppä itse löytyvät Tampereelta niin kutsutulta Finlaysonin Alueelta kultasepänpaja Aurifaberin liiketiloista. Täällä meitä onkin neljä seppää saman katon suojissa! Kultaseppä Petri Malinen ja käsinkaivertajakultaseppä Jari-Petteri Hänninen. Ville Kyllönen uusimpana lisäyksenä tuomassa pajaan tuoretta verta.

Aurifaber

Japedesign